VANDRETURE 2020
Roskilde Kommune
Print
Gem
Mellem sanserne
Turlængde 2 km
En middelsvær tur
Fortælletur , Single-tur, Senior-tur, Unge-tur, Nybegynder-tur
Startdato: 25. aug 2019 kl 9:30
Slutdato: 25. aug 2019 kl 12:00
Hvert møde med naturen er en mulighed for en dyb oplevelse af tilstedeværelse. På sanseturene giver vi os hen til skovens fysiske og æstetiske overvæld og forbinder os til det vi møder gennem 8 sanser.

Sanserne er broen mellem vores bevidsthed og omgivelserne.
Vi er ikke kun henvist til de fem traditionelle: Syns-, høre-, smags-, lugte- og følesansen. Definitionen af en sans er både et kulturelt, biologisk og videnskabeligt område. Men sansningen vil altid lede os tilbage til nuet og til vores tilstedeværelse i verden. Under vejs på turen vil deltagernes opmærksomhed blive ført igennem otte forskellige sanser – og rummet mellem dem.


Thomas Eisenhardt
, der til dagligt er kunstnerisk leder af egnsteatret Aaben Dans guider turene. Gennem konkrete øvelser og instruktioner fokuserer og skærper han deltagernes sansning under vejs.

Metodisk er sansearbejdet centralt, når Thomas Eisenhardt skaber forestillinger på Aaben Dans: ”Sanselig perception har altid – mere eller mindre bevidst – været omdrejningspunkt i mit arbejde. Andre har ofte beskrevet mine forestillinger som sanselige. I de seneste år har jeg ad flere veje engageret mig i konkrete og fænomenologiske tilgange til forskellige sanser”.

Thomas har allerede guidet sanseture til mange forskellige grupper og sammenhænge. Senest til den finske SILENCE-festival i Lapland for lokale beboere og besøgende internationale kunstnere.

Turleder:Thomas Eisenhardt
Turarrangør (ansvarlig for tur): Aaben dans
Kontaktperson: mail@aabendans.dk
Telefonnummer: 35 82 06 10
E-mail: mail@aabendans.dk
Aaben dans

Deltagelsesgebyr 165,- kr. Unge under 25 år 95,- kr
Billetter bestilles efter først-til-mølle på mail billet@aabendans.dk eller tlf 3582 0610 eller online på teaterbilletter.dk

Sansevandringen vil blive gennemført uanset vejret. Vi minder publikum om at tage praktisk tøj – og fodtøj – på, der passer til dagens vind og vejr (ikke paraplyer). Turen kræver almindelig førlighed. Dele af turen vil foregå i tavshed.

Læs mere på https://abendans.dk/mellem-sanserne/

Startsted:
Parkeringspladsen v. Kattinge Værk, Boserupvej 150, 4000 Roskilde
Slutsted:
Parkeringspladsen v. Kattinge Værk, Boserupvej 150, 4000 Roskilde
Transport - start/slutsted:

Bus 207